Sunday, 26 June 2016

Iftar : 23 June 2016 (Dataran Putrajaya) with the Girls...

Hello Peeps,

Kali ini story pasal iftar di dataran lagi..Tapi dengan orang yang berlainan..Dengan girls pulak..So memang atur iftar saja lately nie..Sebabnya nak stay kolej rasa sunyi..Nak di jadikan cerita Roomate aku yang psiko pun balik rumah..So aku pun rasa bosan..Padahal slide untuk viva tak siap lagi..OMG dah nak viva kot...Risau tapi still main-main..Macam tak percaya dah nak habis study...After this pergi Intern jumpa orang baru lagi.Malas rasanya nak berkenalan dengan kawan-kawan baru..sebabnya aku hanya budak intern so sapa nak pandang kan.Tak apa company bayar kot..So anggap saja kerja sementara...Macam biasa pergi bazaar ramai orang...Sesak..Then habis berbuka semua plus lepaking terus pergi layan midnight movie tgk conjuring 2.Nantila aku review pasal movie tu...


- Kawan saya semua comel-comel -


- Terjumpa Balkish (Atul) yang berlakon mok cun..Dia memang cun -


- Jadi budak sat sebelum movie start -


p/s : Spend a quality time with my friends..

Iftar : 17 June 2016 (Dataran Putrajaya) with 2 crazy man..

Hello peeps,


Pejam celik it's already four years aku dekat UPM nie..how the time flies...Banyak yang berubah..diri sendiri pun berubah..Ex lama cakap aku lebih demand...wow demand kew..Hahahaha..Kawan-kawan pun ramai yang kahwin..aku belum lagi..Sebab aku pun tak bila nak kahwin..Tak tahu sama ada ajal atau jodoh yang jemput dulu..Harapnya jodohla..eh..eh..Hahahaha...Okay disebabkan dah nak habis study so pergi la iftar dengan 2 orang jejaka nie..Mereka adalah jejaka yang baik dengan seketul Amirah..Selalu membantu dan tak songeh..like a brother to me..Boleh gurau yang tak payah nak cover ayu sangat..ala macam la selama nie aku pandai cover ayu kan...Hahahhaa..Pilihan tempat berbuka adalah di Dataran Putrajaya..Tu la first time berbuka dekat situ...Seyez gila best..Open space gitu...Bazaar kat situ sangat besar dan ramai orang..Seriously sesak gila...Then boleh pulak lepas solat dekat Masjid Besi tu aku suruh 2 orang nie teman p usha-usha baju..hanya semata-mata nak mencari kerongsang utk kebaya yang bakal dipakai raya nanti..Hahahhaa.Sebabnya aku tak beli baju raya pun..Aku pakai saja yang mana ada..Sebab rasa membazir sangat beli baru..Yang ada pun baru pakai sekali saja kot...Better guna yang mana ada sudahla...


- Aku tak pendek okay mereka yang lebih kalsium -

- My favourite place ever -

p/s : Kawan biar beribu berkasih satu saja..